Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

80 mil utan dig

80 mil fyllda med kärlek. Avståndet är för långt, ändå kan jag känna dig här, precis bredvid mig. Jag kan känna varje andetag som du tar, jag känna hur du långsamt fångar in mig och lätt kramar om mig, hur du håller mig mot din kropp och smeker mig. 80 mil fyllda av passionerad längtan efter en varm famn att kastas in mot. En obeskrivlig saknad av dig, en obeskrivlig längtan efter en så fruktansvärt underbar människa som lyser upp mina dagar och älskar vem jag är. En längtan som brinner och en saknad som dödar mig långsamt. Men jag fortsätter att drömma om dig för at jag vet att en dag så kommer all längtan och all saknad vara värt det. Jag vet att den dagen snart är här och då vet jag att allting kommer att vara värt det. Jag vet att snart så kommer jag kunna hålla om dig i en evighet, andas in din doft, känna dina läppar brinna mot mina i en kyss som förenar två ensamma brutna själars ömma kärlek till varandra.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-19 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson