Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

234. Jesu sista ord




Jesus har fullbordat sitt uppdrag
på jorden
För sista gången
talar Han till sina lärjungar
Jesus gör anspråk på all makt
i himmelen och på jorden

Han ger oss ett uppdrag
Vi skall gå ut till alla folk
döpa dem och berätta för dem
berätta om Guds vishet
berätta att alla synder är försonade
berätta om Hjälparen den Helige Ande

Jesus ger oss ett löfte
Han skall vara med oss alla dagar
även de meningslösa dagarna
och de hopplösa

Detta litar vi på
ty makten är Hans och härligheten
i evighet. Amen




Fri vers av Maria T
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-19 16:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för detta evangelium!
2011-07-10

  walborg
Varmt tack Maria!
2011-06-20

  anits VIP
Mycket vackra rader som berör och
väcker tankar

visst är det så han är med oss
alla dagar intill tidens ände
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T