Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt människor leva i frihet är det för mycket begärt


luftburen

Kvällsbrisen
för
med sig
luftburen ondska
som blandar sig med jasminens doft

det
ryker ännu
från Mordors grottor

just nu
när människor dödas
i Syrien
...............




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 584 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-08 19:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sant.
2018-04-02

  i af apa
ja låt oss leva
i frid o fred.
2017-03-08

  aol
grymt sant skriftat
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson