Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönstret mot evigheten

 

Vinden och vågorna
formar
tidens klippa

~~*~~

Ur havets kaos
föds
skönheten i sol
glitter

~~*~~

och Venus
kliver ur sitt
skal

~~*~~

där styrkan vaknar
i elementens
rasande
möte

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-20 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra !
2011-07-31

  Ninananonia VIP
Åh så vackert!
2011-06-24

  Linda CH VIP
Ödesmättat och otroligt vackert!
2011-06-20

    ej medlem längre
Ett vackert fönster
2011-06-20

  Ingela Svenson VIP
Detta är TJUSIGT! Och fantasin....
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga