Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riddarna inom mig

Om jag förföljer dig,
likt solen och månen,
cirkulerar dig på något sätt,
men inte för mycket,
bara lagom så att det känns rätt.

Dagens riddare med ett kaotiskt, infekterat hjärta.

Om jag fick skogen att sjunga,
träden att gunga,
improviserade lite,
nynna på en egengjord melodi,
som gjorde naturen fri,
skulle du då bli rädd.

Nattens riddare med grönsprängda ögon.

Om jag besegrade döden,
vid slutet av havens flöden,
viska något i örat,
som fick hans ögon att märka mig för evigt,
har jag då sjunkit till samma nivå.

Livets riddare med hjärtat som vapen.

Om jag hoppade utför en klippa,
skulle det varit skönt att slippa,
eller skulle jag bli han som vågade,
han som försvann,
något som bara han kan,
skulle jag få en stämpel,
eller bli ett bra exempel.

Dödens riddare med hatet som armé.




Fri vers av zacke :]
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-20 20:09



Bookmark and Share


  amber
GILLAR!
Ungefär som "Om sanningen ska fram..." fast BRA! :D
2011-07-25

  lisa"puzzle"svensson
den här var grymt skön!
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld