Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odjur i nominativ

 

jag applåderar mig själv

stryker mig ömsint över

 

 

brösten

 

 

jag hedrar mina gula fläckar

de framkallar rovdjuret i mig

 

 

men det vet du ju redan,

som skådat sneda pupiller

nyttja glödgat brännjärn

 

 

mer än // en gång

 

 

ja, du får gärna kalla detta

 

 

 

 

 

djurisk retorik




Fri vers (Fri form) av Wallpaper punch
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-20 20:47



Bookmark and Share


  cilax VIP
kära poet, din dikt andas utåt, inåt är den kvävd, det är genom fläckarna, de gula, som lungräddningen är på väg
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch