Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎12:21. FM



Jag önskar att jag hade en egen mottagning. Ett eget
knaster i bakhuvudet. Små antenner som reste sig

ur nervernas radiostäder. Levande begrepp som radio
tystnad och dito död för alla mina lyssnare. Jag önskar

att jag vore en liten kökstransistor på ditt fönsterbräde.
Få lite svalkande marmor mot min sprakande buk.




Fri vers av ulf olsson
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-21 12:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag skrattar lite, och känner att Å vad bra du skriver.
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson