Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemliga älskare



Jag gav bort mitt hjärta
för många år sedan
jag fick aldrig tillbaka det
han äger det och han
släpper det inte

Hur skulle jag kunna veta
att du skulle komma och försöka
ta vad som redan var hans

En av er måste
en av er kommer att behöva
falla en vacker dag
och jag vill inte behöva fatta det beslutet

Jag älskar er
på så jävla olika sätt

Är ni båda så starka
eller ligger svagheten
bara hos mig

Vem av er
är egentligen min hemlige älskare

Den som håller om mig om nätterna
och har fått mig att bli lycklig
för första gången på väldigt väldigt längre

eller den som lovar mig evig kärlek
en framtid och mina drömmars uppfyllelse

Hur ska jag enkla dödliga
kunna leva med att veta att en av er
kommer jag att mista

Hur kan ni vara så starka
är det bara jag som är svag




Fri vers av Citrusblomma
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-21 17:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det framställs ofta som varandes ett problem att tjejer måste välja, emellan två, eller fler, men varför inte vända på det.

låt killarna få välja, om de får ta del av din närhet, eller ej.

Välj du båda två, ta båda två,
men om en av dem väljer att gå, så är det dennes eget beslut.
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma