Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns väldigt mycket

Släng dig i soffan,
hitta nycklarna
och vrid om mitt hjärta,
im running low.

Sätt på dig mina hörlurar,
plugga in,
lyssna på mitt inre,
blir det någon klarhet,
eller är det jävligt slow.

Jag ska få det att regna,
med ett förbannat,
härligt,
jävligt,
underbart,
rent och klart,
flow.

Ta över världen,
utnyttja den
eller bara,
upptäcka den.




Bunden vers (Rim) av zacke :]
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-21 19:44



Bookmark and Share


  Anira
Skönt flyt i denna text...
en j...a fart
Tack♥
2011-06-21

  lisa"puzzle"svensson
I can see that U follow rivers, Z :)
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld