Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dit livet bär oss.

motgångar.
höga skrik
och hårda slag
hörs i nattens vindar
likt vargen som ylar
mot öppet hav.

medgångar.
tysta ord
och ömma tag
speglas i våta ögon,
djupa vattendrag.
som en fjäril
på blomsterklädda ängar,
likt stora, stora sängar.

jag sänker blicken
mot de som bevisar
att vi klarar allt

med- och motgångar
är grunden till ett lyckligt liv.

där på mitt finger,
de glittrar så fint
har vi kommit hit
så tar vi oss vart vi vill!




Fri vers av Midnatt
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-21 22:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Srålar av ljus i denna!
2012-11-25

  mare VIP
Fin dikt, det lyser om den
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt