Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regnbågsmålad soptipp

Jag finner mig själv i ett nytt universum
Med helt nya planeter att navigera mig bland
Stjärnor jag aldrig sett tidigare
Där himlen fått en ny färg
Och vatten och syre har en ny betydelse.

Aldrig har jag känt mig så vilsen och hemma på en och samma gång.
Som en nyfödelse, lära om och lära rätt
Saker jag trodde jag visste och kunde,
har suddats ut
För att öppna mina ögon på nytt
till en ny värld
Där verkligheten är verkligheten,
inte en regnbågsmålad soptipp balanserad på desperation.
Verkligheten är allt jag inte visste fanns!




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 292 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-17 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt