Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paranoian



En känsla av blickar
Som slickar min rygg
Längs gator och gränder
Skogar och stränder

Ett tvång att uppfylla alla krav
Som någon aldrig ställt

Dem säger en sak
Men menar en annan

Vänder o vrider på frågor och svar
Tills där blir något helt annat..
De som egentligen sades
De jag egentligen hörde

Mig lurar ingen
Det är kontroll jag vill ha

I skenet av blåa lampor
Passerar gestalter från de förflutna
Går på led och viskar i mitt öra

Paranoian

Ser saker som inte finns ..




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-21 09:20



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt samt väl förtäljt
kontroll bör du få ha, lugn o ro i själen kommer därefter
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt