Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt är det värt allt !


Människovalp


Plötsligt så känner jag…

En liten puff från insidan
Det är Du där inne
som på ditt vis talar om
att allt är bra

Ytterligare en puff
och jag blir varm
Allt dåligt försvinner
Kärleken tar över!

Trots att jag än inte mött din blick
Trots att jag inte känt dig i min famn
Så älskar jag dig mer än jag någonsin älskat någon

Som jag längtar efter dig

Min lilla människovalp




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 448 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-08 11:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
valpen är nog en bra metafor på vemsomhelst till karl.även på clark olofsson.
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt