Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och en massa andra jävla ord


O som i Otillräcklig

När gråten tränger sig på
för att ta kontroll över förståndet.
Oro och omtanke kombineras
för att skapa ett okärt recept.
Så står jag här inför ett oönskat dilemma,
att hatas för att jag älskar eller att älskas för att jag hatar.

För hur jag än skrapar och gnor på mitt smutsiga skinn
så är känslan av renhet ett minne blott.

Ord gör verkan och verkan gör odåd
hur jag än vänder på stenen så är den endå grå
Lika grå som min förtvivlan över andras tillvaro.
Om jag kunde skulle jag ge all min kärlek, all min lycka och glädje till dom som står mig kärt.
Men i utbyte så river lögnerna mig isär.




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-28 22:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Ord gör verkan, ja !
2017-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt