Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instinkt

Vetskapen av att du är
där du är
Gör mig illa till mods.
Ovissheten av hur du har det,
oförmågan till att få kontakt.
Det får min orosklump att växa,
det får mig till att känna mig liten.
Min instinkt säger mig att springa
Springa och slänga min skyddande mantel över dig.
Instinkten som en gång fick mig att springa
från lektionen i tredje klass,
för att putta omkull din fiende på skolgården!
För att denne fått dig att gråta.
Trotts din vuxna ålder
Trotts din självständighet
Trotts dina egna val
Så finns det fastgrott i mig
denna känsla av att vilja putta omkull....
hela systemet...
hela världen...
För din skull!
Lillebror.




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-25 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt