Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vet vi alla.

Livet är skört de vet vi alla.
Men ingen vet det lika väl som oss,
vi som sett slutet i vitögat.
Vi som rört ljuset med ena handen.

Det går inte att förklara för andra,
hur livet får andra färger
hur livet fått en annan mening
hur saker får en ny betydelse
hur önskningar har blivit mer viktiga.

Tankar går nu andra vägar,
finner andra svar .

Livet är skörare än skört,
och när du tror att allt är slut
då går inga tankar på vad du gjort eller inte.
De enda tankarna du har är sorg
Sorgen att mista den du håller kärast
Sorgen att aldrig få se ditt barn bli vuxen

Jag lever nu varje dag så fulländat jag kan
För livet är skört de vet vi alla.




Fri vers (Fri form) av Midnatt
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-02 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klokt tänkt att leva livet medans det finns.
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Midnatt
Midnatt