Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag springer ifrån tiden.

Tiden tickar så fort nu
klockorna närmar sitt slut
och det där om evighet
är bara en myt.

För oklara spår leder i sanden
och jag vet inte åt vilket håll jag ska gå
för tiden fortsatte springa
ikapp mig
och jag hinner inte med.

Jag tror inte på evighet
för klockan närmar sig sitt slut
och bevisar motsatsen om tidens kraft

För den är stark
dragningskraften fyller alla hål i tomheten
Tidvisaren tickar på
Och jag kan inte springa tillräckligt snabbt

Tiden hinner ikapp mig
förr eller senare
och jag hoppas att mina ben inte tröttnat

När tidvisaren slår sitt sista slag.




Fri vers av entusiasm
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-22 01:28



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Underbart!
Jag älskar slutet.
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm