Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Two hearts are beating together

När du hör ljudet av två hjärtan, som slår tillsammans, då vet du att du är älskad.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-22 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II