Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lär mig att älska igen



Tomma glas på bordet
vodkan lyser med sin närvaro och jag
vanglar hem i mina höga klackar
jag är så vacker jag har håret perfekt
jag försöker acceptera

Låt mig få komma bort en stund Lord
jag kan inte förstå att jag älskar igen
jag trodde aldrig att det skulle hända
jag vet inte hur jag ska hantera det

Jag älskar honom och han
älskar mig lika mycket
äntligen har det hänt igen

Det skrämmer mig
för att jag trodde
att han alltid skulle ha ett fast grepp om mig

Jag trodde att hjärtat aldrig skulle hela
tydligen håller inte kärlek heller
för evigt

Så nu är jag lycklig igen
jag kan inte förstå att jag är så svag
jag lovade att aldrig ge bort min insida igen
jag är rädd
rädd för att göra nya framtidsplaner
men en ny man rädd att jag ska
glömma bort att bry mig om när han är där
och att han en dag
ska skicka att han ångrar mig och allt
blir som vanligt igen

Fyll upp mitt glas
låt mig supa bort denna lycka
låt den inte bli en olycka
jag vet inte hur jag ska bete mig
inte ens kärlek håller för evigt

Jag försöker verkligen
lära mig
att älska igen
så att du och jag
kan få bli lyckliga
utan att mitt bagage står i vägen




Fri vers av Citrusblomma
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-23 02:50



Bookmark and Share


  PPQ
oj ... detta budskap borde många ta till sig av riktigt positiv känsla lämnar dina ord kvar i mig
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma