Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In vino veritas



Många män
vill se dig naken
om de får,
sa jag
när jag lackade
mina tår

Jag har sett
deras blickar
följa dig
när du går...

Jag vet
att jag vickar,
sa du,
såå vaddåå -

Jag ler
när jag ser
hur du putar så sött
med baken

där du står
och torkar dig
helt naken,
så omedveten
om hela saken

Ett glas vin eller två
gör visst sitt eller så,
sa du sen och log

så söt och gosig
så varm och rosig
och kysste mig
på hjässan

med dina vackra bröst,
min kärleksfröjd
i ögonhöjd

Så jag gjorde
det enda raka,
jag kysste dem
tillbaka...







Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-23 15:27



Bookmark and Share


  pixter
ömsint... med glimten i ögat-text... gillar speciellt "min kärleksfröjd i ögonhöjd"
2011-06-28

    ej medlem längre
Härliga bilder i skön harmoni! Ljuvlig!
2011-06-23

    ej medlem längre
Underbart...och rätt bart
2011-06-23

  Ninananonia VIP
Mycket vackert...

...spänningen stiger i denna dikt...

laddningen mellan dina diktjag... känns och berör...

:)
2011-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP