Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla mina flygfädikter är baserade på lika delar fantasi och fakta (från Wikipedia)


Nyckelpiga

 

Inordnad skalbagge

klara färger

besk ledvätska

rovgirig med smak för delikatesser:

sköldlöss, bladlöss, örter, svamp, sockerbetor, klöverväxter

 

Du kan inte dölja din ålder Maria

man ser det på prickarna

två år, sju eller tjugofyra?

 

Flyg flyg nyckelpiga

flyg öster väster söder

flyg hem till dina bröder

 

Coccinellae 

Dias Irae




Fri vers av Nanna X
Läst 1976 gånger
Publicerad 2011-06-25 11:00



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Saga och vetenskap i snygg kombo!
2011-07-02

  Catharina Edin VIP
vackert. Ja.
2011-06-27

    lärjunge
glasklar insyn

i symbiosens väsentligheter

de livets livgivande

mirakel
2011-06-26

    Småstadsungman
Vackert igen!
2011-06-25

  karenina VIP
underbar kombi av ord och bild :)
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X