Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De fösta styckena är direkta citat från Eric Amarillo... bara så folk vet. slutet är bara jag som skrivit och ursäkta ifall det inte stämmer in i hans sätt att formulera men jag lekte lite då jag var uttråkad och fick fram det här....


Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram

"Om jag lyssnar mer än pratar,
inte talar om mig själv.
Om jag säger du är vacker,
men att det spelar ingen roll.
För skönhet finns inom oss,
om jag ljuger om sånt där.
Om jag säger det går bra nu,
men inte talar om mitt jobb.

Om jag ger dig mina tårar,
men är stark när du är svag.
Spelar sweet home Alabama,
på en läger elds gitarr.
Om jag är säker på mig själv,
men aldrig är för självgod.
Om jag är en alfaman i sängen,
men aldrig bråkar.

Om jag inte är så svartsjuk,
inte håller dig så hårt.
Om jag inte är så macho,
men försvarar dig ändå.
Om jag ljuger om min barndom,
säger att den varit svår.
Väcker modern i ditt hjärta,
leker mamma pappa.

Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe,
fast du inte är så kul.
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det.

Vill du ligga med mig då om sanningen ska fram?"

sade mannen till kvinnan.


"Om jag möter din blick
blusknapparna säger klick
och till golvet mina kläder far
jag står framför dig naken å bar

Ger du mig en chans att komma undan om sanningen ska fram?"

sade kvinnan till mannen medan hon reflekterade över det fenomen att män är mycket enklare att behaga....




Fri vers av Sikska
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-24 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska