Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!

Jobbigt att inte ha dig här.
Ensamt...
Snälla släpp allt och kom hem hit nu.




Övriga genrer av Pulvret
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-12-31 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret