Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar rubrik

När solen går ner
Förändras mina tankar
Mina tankar blir fler
Och mitt hjärta bultar fort

En tår på min kind
Blir två i mitt knä
En längtan så stor
Så stort kan inget vara

När solen går ner
Förändras mina tankar
Mitt hjärta blir stort
Men fylls av tårar
Ögon som längtar
Ögon som drömmer sig bort
Så stort kan inget vara

När solen går ner
Förändras mina tankar
Mitt hjärtas puls suddar ut vyn framför mig

Jag slutar mina ögon
Där finns du
Så stort kan inget vara

När solen passerat
Och vi flyr in i mörkret
Då ser jag alla där
Även Du...
Som fortfarande frånvarande är...




Fri vers av Pulvret
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-04-21 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret