Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må hund

Ordet vänner de sved
och ensam jag stod

mitt hjärta de kved
men jag måste få mod

att ta mig ur och ta mig fram
utan att locka fram tårar som bildar en damm

ett längre steg ut i världen jag tar
men inom mig jag fortfarande dig har

du är det finaste jag har i mitt liv
synd vi inte kunde ta ett stort kliv

tillsammans ut mot världen vi skulle gått
men jag får va glad jag en vän i dig fått






Fri vers av Pulvret
Läst 503 gånger
Publicerad 2007-05-08 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret