Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respektlöst

Du dansar med mig
i din vardag hos en annan
Du dra vals för mig
och jag tar mig för pannan

Jag går på ditt snack
och vet skvatt
av vad du vill
och du får ditt pill

Jag blir ensam kvar
dem flesta av dar

Tacksamhet vad är det?
Ett enkelt svar, de verkar inte komma på tal.

Säg mig vart står vi?
Eller blir de som förr eller tidigare ni?




Fri vers av Pulvret
Läst 551 gånger
Publicerad 2006-10-15 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret