Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggsäck

Tegelstensryggen full med sår
Inte ett du bättre från år till år

Bördan stor och skit man gör
Fan vad man för sig själv förstör

Obegripligt dum, naiv tragiskt
Va skönt de skulle va om det hände nåt magiskt

En slät fin rygg och utan puckel
Tänt vad härlidgt att va felfri och bo i ett slott och inget ruckel

Ryggsäcken skaver för var dag
Önskar jag inte så ofta kände mig så svag




Fri vers av Pulvret
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-11-03 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret