Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om och om igen...

Ett vrak kliver upp ur sängen
säger god morgon ger dig en puss och går.

Man undrar vad hände?
och förstår skvatt

Bredvid dig står dunken tom och luktar

Lokaliserar en öppning ut mot hallen
Dit ska jag gå tänker man

Ska bara vända sig först en stund
Somnar om, vaknar tar en klunk och glömmer....




Övriga genrer av Pulvret
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-11-04 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret