Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunna djävel

Din svarta pudel vänd dig bort
Ditt ansikte är vidrigt vänd dig bort.

Ditt huvud är luft och hjärnan är borta
Ett iq likt fiskmås din hjärna är lik

Din tunga är besk
Dina ögon är gjorda av lögn

Ditt hår och din kropp, rör mig aldrig igen

Du är lik ett luder, med röda läppar

Ditt skall är lögn

Du är ful
Försvinn ur mitt synfält

Försvinn!




Fri vers av Pulvret
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-07-25 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret