Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande känslor svalnar inte

Varför i helvete förstår du inte?
Varför lyssnar du inte på det jag säger?
Är jag otydlig eller dum?
Vill du inte se eller höra?

Jag älskar dig ditt nöt!!!

Mycket...på längden på bredden på tvären och ditt inre...

Älskar hela dig...

Får försöka glömma dig

Dölja känslorna som finns varje timme varje dag...var minut

Vill ju ha dig

Men får dölja mitt inre

Min känslor och delar av mig

Dörren var/är öppen

Ska jag stänga, drar jag på dig?

Skiter i vilket säger det igen

Älskar dig!

Minns det...
Minns mig...
Jag finns...




Övriga genrer av Pulvret
Läst 639 gånger
Publicerad 2006-11-15 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pulvret