Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kärlekens samhörighet

I min ensamhet,
Ler jag utan att jag vet.

Så här ligger jag med händerna över huvet,
Och skrattar åt allt det svek,
Som jag har hållit som hemlighet,
Och det som även inte jag vet
Kommer förmodligen sluta i min egen evighet.

Jag kommer alltid få sitta i min ensamhet.
Därför så försöker jag nu undvika allt det svek,
som väntar bakom kärlekens samhörighet. 




Fri vers av Noel Åberg
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-24 22:10



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Kärleken innehåller allt...även svek, sorg...men det är livet.
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Noel Åberg
Noel Åberg