Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såren läker med tiden

Riven utav kärlekens rovdjur
söndrade hans hjärta sönder

Han utkämpade en stor strid
genom många dagar och nätter

Utstod sitt hjärtas stora rädsla
att förlora sig i dess labyrint

Tills han en dag fick nog
och bröt den onda cirkeln

Klev ut ur sin lilla bubbla
öppnade hjärtat på glänt

Så ljuset kunde äntra hans själ
och blåsa liv i denna starka kraft

som kallas kärlek




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 561 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-25 18:31



Bookmark and Share


  AliciaK
Otroligt fin.
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian