Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overklighetssaknad


Inte kan du någonsin bli
det som var en gång
Den som fanns vid tidens slut
innan vardagsblick slets ut

Den som var min självklarhet
alltid del av liv
Men som långsamt dunklas bort
verkligtid blir kort

Inte kan jag någonsin gå
vi blir det som hänt
Någon som var min närhetssjäl
främlingsstelt farväl

Den som delat hjärtats djup
avståndsögon slet
Någon som blev från nutid skild
en sorgsvag minnesbild




Fri vers av Lindah
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-12-31 14:46



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Jag tyckte mycket om den här.
Fick mig att tänka på en vän som jag \"förlorat\".
Människor och saker förändras. Ibland på sätt som man inte vill
men heller inte kan förhindra.
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah