Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattminnesskrik


Drömmarna kommer aldrig tomhänta längre
du smälter dina spår i min natt
som ett halvt minne som blundats alltför länge
ett bitterhets sorgtvinat skratt

Urholkad kvävdflämtad sömn som har backat
du binder mig fast vid vår tid
den låtsade bortskymda hemlighetsvärlden
som du har förstenat mig vid

När verkligheten upptäcker det som blev oskett
du smeker dina hugg i min säng
lakan där du älskade åtråhetsformer
de som väntar på dig här än

Blundmörkret väcker iskall saknadspanik
lyckligväg som nuet aldrig gick
drömmar som stannade någonstans på mitten
ristar kvar liv vi aldrig fick




Fri vers av Lindah
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-07-10 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah