Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns det så, ni förstår nog.


Det är mer saker jag inte är än är.


Kött och blod
Svaga ben
Ett vekt hjärta
Allt jag är
otillräcklig
ofullständig
Liiten
Ingenting
Sträcker mig
Men når inte
Kommer längre och längre ifrån
För varje försök

Det svarta fåret i flocken
Den vita fläcken på kartan
Misstaget

Förlåt




Fri vers av Fenomena
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-26 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena