Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu giver jag som löfte...


Nu giver jag som löfte
på årets sista dag
att bliva lite bättre på
att inte vara svag
följa i de vindarna som susar från sydväst
snurra runt i stormarna med den jag älskar mest

Nu giver jag som löfte
på årets sista dag
att fånga alla stunder
i ett välbehag
luta mig tillbaka icke skapa frustration
söka nya mål med en drömmares vision


Bs-05




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-12-31 15:01



Bookmark and Share


    Caesar
Haha... jag ville ju ge den betyg 4!!!
Klickade fel, förlåt! :)
2006-01-05

    Caesar
Oj, den här tycker jag om!
Bra skrivet och fint innehåll.
2006-01-05

  Anders P VIP
Själv är jag skeptisk till nyårslöften, har aldrig lyckats hålla dem. Vore spännande att se alla dessa presumtiva vistexter från dig samlade på ett ställe.
2006-01-03

  Teresia Ridell
Underbart löfte!
Suger i mig de två sista raderna....... Det är mitt mål också, bort med frustrationen o förverkliga drömmarna ( måste bara våga ).
2006-01-02

  sol
"Nu giver jag som löfte
på årets sista dag
att bliva lite bättre på
att inte vara svag" ...

de här vill jag se på vykort!!!
svinbra!
2006-01-01

  Andasin
Perfekt!
Just så känner jag nu efter tre overkliga dagar där livet ställts på ända och sedan rätat upp sig!
Stort leende och sömnlös...
Tack!
Gott Nytt År på dig!
2006-01-01

  Ingrid Nilsson
Tack Bodil, mycket tänkvärt;jag lånar dina löften.Kan inte forma några egna idag.Halkade igår o stuka foten,sitter här o lägger Idioten!
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg