Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

236. Dopkällan




Blås östanvind blås Andevind
Blås över dopkällan

Vid dopkällan finns Guds Lamm
Jesus Kristus
Låt barnen komma till mig, säger Jesus
Han tar barnen i sin famn
och välsignar dem
Guds rike hör barnen till
Jesus kommer med godhet och kärlek
till våra barn

Över dopkällan finns Duvan
Den Helige Ande
Han kommer med tröst och hjälp
till våra barn
Gud glömmer inte de små
Han tänker alltid på dem
Han bär dem genom livet
hem till sitt rike




Fri vers av Maria T
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-26 16:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbaraa ord.
2011-07-10

    Mejja
Så stillsamt vacker och fylld till bredden!
2011-06-27

  anits VIP
Underbart vackert skrivet
2011-06-26

  aol
så vackert skriftat
2011-06-26

  walborg
Dopceremonin innehåller just dessa fina texter med vackra bildsymboler - en otrolig stund fylld av den Helige Anden.
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T