Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När lusten att skriva tar över och ,liksom ,fångar ens sinne så mycket så att orden bara "faller på plats"....,en ljuvlig situation, som bara inträffar vid några få tillfällen...


"När dikten tar överhanden !"

När dikten tar överhanden

så lycklig när jag fann den

ja, inte var det på stranden
inte handla´det om anden

inga bara fötter i sanden

ej heller något tandem


en ren privatsak
ingen spark därbak


inte blev den slak

hördes ej nå´t brak


den bara kom över mej
som en vällustig förgätmigej


varken kille eller tjej

någon ropa´:"Tjohej !"

vem det var jag visste ej...........

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-27 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska