Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ger en annorlunda innebörd åt orden "systerskap" och "kvinnokamp" ...


Din röda dag och min


Som du sa
och höll om magen
så var det din dag
den dagen

men även jag, vår mens
som samställda tider,
men din obalans
du som lider

Du grälar
och gråter,
ångrar dig -

jag kramar dig
och förlåter
(som vanligt ...)

Denna månad
som andra -
för vi älskar
varandra




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-28 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah...ljuvlig
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP