Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15:16. Bada



Du borde verkligen gå och bada. Ulf. Gå
och bada. Ge dig iväg och bada. Ulf. Ge

dig i kast med det. Att bada. Ulf. Aldrig.
Aldrig ensam. Ulf. Bara med henne. Hon.

Bara bada i det minnet. Med henne. Bada
i hennes minne. I hennes egna bad. När

som helst.




Fri vers av ulf olsson
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-28 15:25



Bookmark and Share


  Nanna X
oh fuck vilka swinging bada & Ulf-synkoper!
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson