Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåväl

Nåväl,
låt dem darra.
Du har ditt på det torra,
och en flarra.
Utförsäkringen väntar nog,
och det är, i sanning, en vacker skog!

Uschalingen,
vad dyrt det blev, ditt uppehälle.
Men detta är en lisa för själen
och ett gratis ställe.
Gå på lokal är överskattat,
det är, i alla fall, uppfattat!

Nåväl,
låt dina händer darra.
Du har din General Portion,
och en billig flarra.
Tiden stannar nog,
och det är, eller hur, en vänlig skog?




Fri vers av Janjohan
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-28 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan