Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara gudarna i sina himlar vet

Du bad mig leverera en käftsmäll, grattis och smack!
Du blöder som en gris och spottar fram ett tack.
Det är fina takter det! Det är poesi i praktik
att rabbla sina rim trots att man ligger som utblottat lik.

Du har tappat din papperlapp med systembeställningen?
Hur ska du då klara kvällningen på Vasaparkens bänk?
Nu är goda råd dyra, tänk!
Hur kunde det bli så jävla illa? Hur kunde apan gå från
scenartist till gorilla?
Bara gudarna i sina himlar vet.




Fri vers av Janjohan
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-28 15:54



Bookmark and Share


  thyra
Tragisk och tankeväckande läsning!
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan