Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers, Svensk text med inspiration av återkommande drömmar.


Kvällsminnen.

Jag träffade henne inatt.
Hon välsignade mig med ännu ett besök.
Att jag inte kommer ihåg hennes ansikte besvärar mig.

Att jag inte kommer ihåg hennes beröring, viskningar eller hennes blick.
Jag kan heller inte dra till minnes hennes kropp, men jag vet att hon var det vackraste jag sett.

Det enda jag kan komma ihåg är hennes eldiga, rubinfärgade hår.
Det är som inbränt i mitt sinne, jag kan inte ta mina tankar av det.
Jag hoppas hon vill träffa mig igen, inatt.




Fri vers av Vall-H
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-28 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vall-H
Vall-H