Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varmluftballongen

 

varmluftballongen
landar på gräsplanen
framför skidbacken

postens blågula pyser
ihop till en stor snigel




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-29 08:10



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
och du säger du inte använder dig av metaforer.....läser många i din komprimerade text
2011-06-30

  Cris
hehe.. en jättesnigel.. wow. (ingen mördarsnigel hoppas jag:.-)
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP