Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/6MWkUVeefYPA58OqQ412r6


Jag går igenom ditt förflutna


Jag har dödat dig fem nätter i rad
jag har kvävt dig
dränkt dig
spänt fast dig i en bil och kört rakt ner

Så nu går jag igenom ditt förflutna över internet
för att minnas att du en gång
var en bra människa som jag älskade

och älskling
jag hittar nya saker
nya textrader som jag aldrig lade märke till
när du låg bredvid mig
när jag visste att du alltid skulle vänta på mig

Jag hittar
sånger som du lyssnade på
när jag tvingade dig att vänta på mig
det var väl aldrig något speciellt med mig
och kanske så
gjorde jag dig nästan lika illa
som du gjorde mig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-29 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma