Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden har lämnat mig – De lämnar mig aldrig ifred


Det finns en dörr till mitt inre


Det finns en dörr
till mitt inre
som jag öppnar ibland

som jag ibland
glömmer
på glänt

lite lagom
på glänt
för er att se

står att läsa
som svarta rader
på en internetsida




Fri vers (Fri form) av Herr Ångest
Läst 545 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-30 16:18



Bookmark and Share


  Lindsy
Gillar :D Du är så bra
2011-07-04

  Fru Intighet
Fint skrivet, Herr Ångest.
Du är så duktig!
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest