Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

été

jag hatar dig
på morgonen

som tre frukter
slagna till marken
litervis litervis
hundratals
det finns inte på


kartan över världen
en flod sporadiskt
krokig ett sjukhus
där man blir


tokig tråkigt läge
det är dags dags
att gå på klubb
eller färja

det låter inte
inte likt dig
jag kan men
jag äger inget


du säger
men du du


jag hatar dig
på morgonen
och värdelöst
löst värde som


du glömde något
jag kan spara det
spara det spara det
åt dig.






Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-01 00:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en skön skrivstil framträder i din iterativa diktskapelse
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP