Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎23:38. Rod Stewart Och Natten Som Kommer



Natt igen. En liten strimma mörker bara. En
svart snabb skåra genom mina ögon. Det första

snittet är det djupaste. Det är bländande kolsvart.
Blind får jag vila i det fuktiga dunklet. Tänk:

Att inte ens kunna se mörkret.




Fri vers av ulf olsson
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-30 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson