Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg med mig




Låt mig få ta med dig på en resa
en resa du aldrig förut upplevt
bortom kroppen
och enbart med vårt starka sinne

Blunda och ta min hand
finns kvar i ögoblicket en stund

Känn kroppen bli viktlös
och vi lyfter
högre och högre
Bred ut dina armar och öppna dina ögon
sväva med mig
under molntussar
se ut över land och hav
så länge du vill


Bland bergstoppar ser vi en örn i ett bo
den välkomnar oss
med kärlek
från själ till själ
och vi känner dess styrka
som den delar med oss
smekt av en vinge
stor, färgrik och fantastisk

Du kan släppa min hand nu
sväva själv
fritt utan hinder
som en fågel
i sommarvinden

Vi flyger ner till en skogsdunge
landar i mjuk och varm mossa
bara är
i verkligeheten
i detta nu
Där vi alla finns
för varandra

Utan smärtor
utan sorg eller ensamhet
Helt uppfyllda av livet

Smakar på ett blåbär
känner dess fulla doft och smak
så som du aldrig känt det förr
som ett barn på nytt
där allt är fantastiskt

Blunda igen och njut
av allt som omger oss
kärlek som finns i överflöd
bara strömmar och strömmar
i allting
Vi tar emot och vi ger

Lyssna på skogen
och ta till dig alla intryck i tysthet
Upplev
Känn
Älska









Vi sträcker sakta på våra kroppar
känner dem på nytt
nyvakna som ur en kort men givande sömn


Det är dags att lyfta igen
se ut över allt det vackra i vår värld
allt som omger oss
det vi lätt kan ta för givet

har fått en ny innebörd

Vi flyger hem

men vet att vi kan lyfta
lätta på våra vingar
närhelst vi vill
så om det är att fly för en liten stund
eller för att uppleva det vi vill utan begränsningar ♥





Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 682 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-02 09:29



Bookmark and Share


    livspoesi
härlig upplyftande läsning...den tar jag med mig
2011-08-21

  aol
underbart att läsa så fint skaldat vänen
2011-08-12

  jörgen g
Ljuvligt att läsa. :)
2011-08-01

  Anna*
Härlig liten avslappning med ett gemensamt äventyr! Tack för att du delar!
2011-07-09

  Nikolai Jungsin VIP
Vilken resa... underbar..
2011-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen