Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Ni är som löven i vinden. Fria att vara de ni är. Ni tände ett ljus -
där bortom en ficklampa lös. Den tändes och hölls för oss.
Ändå fann vi inga vägar. Jag gick vilse. Surrad - snurrad åt fel håll.
Dessa vägar som aldrig möts. Dra, dra tills det slits ur vår hand.
Stunder som ej är varaktiga, blandas med minnen som bara Är.
Aldrig, aldrig ska jag glömma - de löv som virvlade.




Fri vers av Sylwia
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-02 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, vad denna berör på djupet!
Så full av längtan, som jag känner igen!
Bokmärkes och applåd!
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Sylwia